Nagyvárad féltáv futás

2013.09.25. 14:44

A futópályát egy közparkban jelölték ki a szervezők. A depó a park közepén volt, külön az IM távnak, külön a féltávnak. Itt nem sokat pöcsöltem, kerót leraktam, cipőt felvettem és usgyi. Az első körök az ismerkedéssel hamar elteltek. 19 kört kellett a féltávosoknak megtenni. körönként 70 % árnyékban, 30 % tűző napon. Érzésre elég jól haladtam, Tepó, Nórika folyamatosan biztatott, dicsérték a mozgásomat.

Körönként frissítettem. A kiszolgálás itt is tökéletes volt. Néhány kör után már automatikusan nyújtották a két pohár vizet, ha láttak közeledni. Az egyikből ittam, a maradékot és a másodikat a fejemre locsoltam. A futás második felében pedig kólát és vizet ittam, illetve a kört egy marék jéggel kezdtem, azzal hűtöttem a tarkóm, a kezemen a vénákat. Jól esett nagyon.

Úgy emlékszem, hogy a 11-12 kör körül kezdtem belesétálni a futásba, ami azt jelentette, hogy a központi frissítőtől elgyalogoltam Ádámig (Takács Csaba fia), aki mindig kérdezte, hogy mit kérek enni-inni. Köszönöm ezúton is.

Az utolsó körök elég nehezen teltek, a 15-től szívesen befejeztem volna már. Szokolszky Pista mindenkinek jelezte az utolsó kör megkezdését, így a számolásra nem nagyon kellett figyelni. A félmaraton 2.11 lett, amire nem vagyok különösebben büszke. A vége 6.26.

Összességében nagyon jó versenyt szerveztek, megyünk jövőre is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mata-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr295533128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe. · http://futonaplo.blogspot.com 2013.09.30. 16:15:49

Értem ezalatt természetesen az elhúzódó beszámolót ;)

mata68 2013.10.01. 08:27:53

@Joe.: Még szerencse, hogy a triatlon csak 3 számból áll :)

snatch_ · http://futas.asroma.hu 2013.10.03. 08:44:43

és hogy a depókat nem külön sztoriként írtad le :)
süti beállítások módosítása