Helyzet

2013.11.08. 17:05

Október végén beneveztem a jövő évi nagyváradi ironman-re, némi utánajárással a nevezési díjat is sikerült átutalni. Vége a lazsálásnak, edzeni kell. Mondjuk eddig ezt tettem, mégha futásban sajnos néhány hónapja hátráltat egy makacs jobb Achilles ín húzódás. Nyújtom, kenem, fáslizom rendszeresen, úgyhogy meggyógyulhatna már, mert kezdem unni.

Ráültem már néhányszor a görgőre is, hiába írja Shepherd, hogy jó idő van, meg ott a bringaút, de hétköznap du. 5-re érek haza, sötétben én már ki nem megyek, az tuti. A kinti tekerés hét végére marad, amíg az időjárás engedi.

Elkezdtem rendszeresen látogatni az uszodát is, a jelenlegi penzumot próbálom 2 km környékén tartani alkalmanként.  

Felkeltette még az érdeklődésemet a jővő szeptemberi balatonkenesei Ironman is, várom a kiírást. A pesti IRONMAN 70.3 anyagi okok miatt biztosan kimarad.

A bejegyzés trackback címe:

https://mata-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr385621041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe. · http://futonaplo.blogspot.com 2013.11.11. 14:49:06

Ez jó helyzet! :) Lábadnak jobbulást!

snatch_ · http://futas.asroma.hu 2013.11.15. 14:17:12

Jobbulást mata! És gratulálok az elhatározáshoz. Én valahogy nem tudom magam rászánni az IM-re, egyelőre féltávon gondolkodom. A pesti hiába van itt közel, iszonyat drága, ennyit erre nem tudok áldozni.

Nekem is fájt az Achilles-ínam vagy fél éven keresztül, hol jobban, hol kevésbé, aztán mostanában kevésbé érzem, pedig semmit nem csináltam vele. Kenegettem néha, max ennyit. Az tuti, hogy a több edzéstől nem lett rosszabb érdekes módon.

mata68 2013.11.18. 08:53:34

@Joe.: @snatch_: Köszi. Sajnos éppen a kedvenc sportágamat kell hanyagoljam mostanság :(

Remélem, hogy Pesten előbb-utóbb lesz IM is, arra azért már gyűjtenék.
süti beállítások módosítása