2018. április

2018.05.07. 14:31

Futás: A Rotary félmaraton utáni futásmentesség rányomta a bélyegét áprilisra. A 7 alkalomból kettő bringa utáni laza ráfutás, 3 alkalom sérülés utáni lábpróba, 1 alkalom pedig a nagyhegyesi Kráter-kupán való futást jelentette. A versenyen történő 13 km futás volt egyben a leghosszabb táv a hónapban.

Úszás: A nyeletlen fejsze technikámmal próbálok egy-egy alkalommal minél hosszabb távokat megtenni. Április végére eljutottam 3 km-ig. Mondjuk volt olyan is, hogy 1,1 km után kiszálltam, mert nem haladtam semennyire.

Bringázás: Ha futni nem tudsz, bringázz jegyében telt a hónap. A fészen összejött egy jó kis ironmanre készülő csapat, így a hétvégi hosszúk mindig valaki(k)nek a társaságában telnek.  A leghosszabb táv áprilisban 127 km.

Erősítés: Úszás előtt az uszoda konditermében történik átlagban 1 órás időtartamban. Néha jól el is fáradok úszás előtt, ami nekem pont hiányzik :)

aprilis_edzes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mata-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr413887118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása