Holnap maraton

2011.04.08. 21:09

Na, a mai nap se volt egyszerű, de a holnapi sem lesz az. Nem elég, hogy a nagyoknak kung-fu szeminárium van hétvégén, holnap még lesz egy maraton is. Úgy néz ki, hogy gumicsizmát nem kell vinni a Nagyerdőre, de a szélbe bele kell feküdni mind a 61 kilómmal. Sajnos kiderült, hogy a Peti féle triumvirátusból senki sem jön, de lesz még maraton a későbbiekben is :)

A héten nem edzettem túl magam,tegnap este mentünk el a zasszonnyal egy laza átmozgatóra, amibe tettem néhány sprintet, oszt annyi.

Holnap 8 kört kell teljesíteni az 5300 m-es pályán, tervem szerint próbálom tartani a 25 perces köröket amíg tudom, a többit meglátjuk. Mondjuk tavaly 27 perces volt a legjobb kör, így erősen véleményes a dolog.

Titkos időterv: a., 3:20, b., 3:29:59.

Szerző: mata68

1 komment

Címkék: verseny futás

A bejegyzés trackback címe:

https://mata-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr402810607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.04.08. 21:38:31

Pumesz is és én is át írattuk jövőre a már korábban befizetett nevezési díjunkat így ha minden jól megy 2012-ben visszavágunk a sorsnak :)
Tibi lába is jobban van,ahogyan az enyém is szépen javul de okosan,türelmesen ezt most kihagyjuk :(.
Nagy hajrá Neked!"állat" legyél most is! ;)
süti beállítások módosítása